De kracht van Giving Back - lustrum feest funding

20 Jaar Giving Back!

En dat mag gevierd worden! Bij Giving Back maken het samen het feest. We willen de kracht van onze community inzetten om er gezamenlijk een spetterend feest van te maken met een inhoudelijk programma! In het delen van de mooiste Giving Back verhalen en in de vorm van community funding voor dit heugelijke event.

We hebben 20 jaar ervaringen en succesverhalen met elkaar te delen om zo de huidige lichting en alle lichtingen van scholieren en studenten hierna te inspireren en middels onze community te ondersteunen daar te komen waar hun talenten het best tot hun recht komen en zo rolmodel te worden voor volgende generaties.

Daarom doen we ook een beroep op jou: wat wil jij teruggeven aan de Giving Back community? Voor het lustrumfeest dat in september met zoveel mogelijk mensen gevierd gaat worden, zijn we op zoek naar de mooiste verhalen, de beste sprekers èn een kleine donatie van jou.

Doneer jij ook € 20,- voor een spetterend lustrumfeest in september 2019?

Dat kan door € 20,- (of wat jij het waard vindt) over te maken op NL78ABNA0539709581 t.n.v. Stichting Giving Back o.v.v. ‘Giving Back 20 jaar!’.

Heb je ideeen en/of verhalen voor het lustrumfeest? Stuur dan een mailtje naar Karlijn Offermans.

Leave a Comment

Your email address will not be published.