• Header 1
  • Home
  • Blog Nieuws
  • Programmamanager scholierenprogramma per 1 september gestart

Programmamanager scholierenprogramma per 1 september gestart

Beste Giving Back vriend(in),

Onze mooie organisatie is gelukkig aan het groeien en dat zal ook voor het scholierenprogramma de komende tijd verder vorm krijgen. Dit betekent ook dat we meer mensen nodig hebben voor ons scholierenprogramma om zowel uitbreiding, professionalisering als verbinding te realiseren. Daarom hebben we de functie van 'programma manager' in het leven geroepen.

Ik ben dan ook zeer verheugd, mede namens het bestuur, te mogen aankondigen dat per september deze rol ingevuld zal worden door Anne Kinket. Anne zal voor 24 uur per week in dienst komen bij ons en de focus op bovenstaande doelen gaan leggen.

Sinds 2,5 jaar is Anne als vrijwilliger betrokken bij Giving Back als mentor en bestuurslid in Utrecht en is als zodanig wellicht al bekend. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het bedrijfsleven als account- en marketing manager wat goed van pas zal komen in deze veelzijdige rol. Haar focus zal liggen op het samen met de stadscommissies en schoolcoördinatoren realiseren van de bovengenoemde doelstellingen. 

Wij gaan ervan uit dat met de komst van Anne Kinket wij er een leuke en constructieve collega bij hebben die kan bijdragen aan een kwalitatieve en kwantitatieve groei van Giving Back. Anne, welkom bij de club!

Karim El-Khetabi,

Directeur Stichting Giving Back