• Header 1

Masterprogramma excellente studenten

Donderdag 8 oktober is de officiële start van een reeks van Masterclasses in het kader van een Masterprogramma gericht op excellente studenten. Er is het afgelopen jaar door Giving Back en haar partners AkzoNobel, Allen&Overy, Cargill, ING, Nuon, PostNL en PwC hard gewerkt aan dit programma. De kick-off van het Masterprogramma vindt plaats op het hoofdkantoor van PostNL in Den Haag. De reeks van vijf Masterclasses vindt roulerend plaats bij onze partnerbedrijven in een tijdsbestek van 1 Masterclass per 2 maanden.

Van student naar professional
Studenten die lid zijn van Giving Back wordt een unieke kans geboden om in hun masterfase hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te vergroten in de transitie van student naar professional.
Belangrijke thema’s hierin zijn Persoonlijk Leiderschap en Duurzaamheid. Centrale vragen zijn: Hoe zorgen bedrijven dat zij klaar zijn voor de toekomst en dat hun medewerkers én de wereld er omheen ook klaar zijn voor de toekomst? En ook, hoe kan een masterstudent zich goed voorbereiden op een carrière?

Masterprogramma
Gedurende een jaar nemen studenten deel aan een vijftal masterclasses, georganiseerd door de partners. De studenten krijgen een kijkje achter de schermen bij AkzoNobel, Allen&Overy, Cargill, ING, Nuon, PostNL en PwC door middel van lezingen van vooraanstaande sprekers, excursies, debatten, casestudies en praktijkopdrachten. Tevens worden deze excellente Masterstudenten begeleid door een mentor uit onze partnerorganisatie.

De missie van Giving Back
Aan ambitieuze scholieren en studenten met een diverse culturele achtergrond biedt Giving Back inspirerende programma’s met behulp van rolmodellen uit het bedrijfsleven en van de overheid. Het doel is dat deze jongeren, door hun competenties te ontwikkelen en een waardevol netwerk op te bouwen, zich sterk maken voor hun toekomst en die van de samenleving als geheel.

Noot voor de redactie:
Voor informatie of vragen over het Masterprogramma of Stichting Giving Back kunt u contact opnemen met Karim El Khetabi (directeur) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen via 020- 6234171.

Stichting Giving Back
Frederiksplein 1
1017 XK Amsterdam