• Header 1

Giving Back website vernieuwd

Tegelijkertijd met de start van het masterprogramma van de Giving Back Student Community is de nieuwe website van Giving Back live gegaan.

Met een frisse, nieuwe vormgeving en een makkelijke navigatie brengen we inspirerende content op de site zoals nieuws en interessante interviews. Scholieren en studenten hebben meegewerkt aan een professionele fotosessie voor de homepage, het resultaat mag er zijn! Ook de interviews waarin partners, mentoren en alumni aan het woord en in beeld komen, passen bij de nieuwe stijl van Giving Back.

Wat is Giving Back of liever wie zijn Giving Backers? Dat lees je in de portretten op de homepage over scholieren, studenten, mentoren, partners en alumni. Wat is anders en nieuw: de Giving Back Student Community maakt voortaan deel uit van de Giving Back website zodat we Giving Back als één sterke organisatie presenteren. Ook voor de alumni is plaats gemaakt op de website; deze oud-leden van de GBSC maken als professionals de cirkel rond t.a.v. het gedachtegoed van Giving Back.

Kom zeker regelmatig kijken op de site, want nieuws is er altijd, net als de verhalen die je zullen inspireren!

www.givingback.nl