• Header 1

Kick-off Masterprogramma

Donderdag 13 oktober 2016 is de kick-off van de tweede editie van het Masterprogramma op het Marine Etablisement van het Ministerie van Defensie in Amsterdam. Het Masterprogramma richt zich op de Giving Back-studenten in de masterfase van hun studie en staat in het teken van de transitie van student naar professional.

Stichting Giving Back ontwikkelde het Masterprogramma in nauwe samenwerking met haar partners AkzoNobel, Allen & Overy, Cargill, DSM, ING, Ministerie van Defensie, Nuon en PwC. Samen willen zij masterstudenten die lid zijn van de Giving Back Student Community de unieke kans geven om te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Belangrijke thema’s daarbij zijn persoonlijk leiderschap en duurzaamheid. Ook komen vragen aan de orde als: hoe bereidt een masterstudent zich voor op zijn carrière? En hoe zorgen bedrijven dat zij klaar zijn voor de toekomst en dat hun medewerkers én de wereld dat ook zijn?

De studenten nemen een jaar lang deel aan vijf masterclasses die door de partners worden georganiseerd. Aan de hand van interessante lezingen door vooraanstaande sprekers, discussies, casestudies, praktijkopdrachten en excursies krijgen zij de kans achter de schermen te kijken bij deze gerenommeerde bedrijven. Kortom, een waardevol programma gericht op de toekomst als professional waardoor de student zichzelf beter leert kennen en weet wat er straks op de arbeidsmarkt van hem of haar wordt verwacht.

Voor vragen over het Masterprogramma of Stichting Giving Back kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel: 020- 6234171.