Giving Back Scholierenprogramma | nieuwe scholen

Giving Back is op zoek naar scholen!

Het succes van ons Scholierenprogramma en nieuwe ontwikkelingen bij de bestaande scholen maakt dat we ruimte hebben voor nieuwe scholen in de meeste steden waar we actief zijn te weten Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en onze nieuwste stad Tilburg!

In de afgelopen 20 jaar hebben we met ons Scholierenprogramma meer dan 1.000 talentvolle en ambitieuze 4 HAVO en 5 VWO scholieren die als eerste in de familie konden studeren met onze mentoring programma een steuntje in de rug kunnen bieden. Ons programma biedt naast talentverkenning en persoonlijke ontwikkeling, een persoonlijk mentortraject dat tot doel heeft te inspireren door de wereld van de scholier te vergroten om zo een vervolgstudie te kiezen die het best bij haar of hem past. Op deze manier is de kans groter dat een passende studiekeuze gemaakt wordt, de studie succesvol wordt afgerond en deze scholieren uiteindelijk terecht komen waar ze het best tot hun recht komen als Young Professioneel. Kortom, een intensief programma waarbij de scholier uitgedaagd wordt het beste uit haar of zijn talent te halen.

Sluit dit programma goed aan op uw school?
Ken jij een school in jouw stad waarbij dit programma goed past?

Wij komen graag meer vertellen over ons Scholierenprogramma en welk verschil dit voor uw scholieren kan maken. Neem contact op met Giving Back op info@givingback.nl.

Leave a Comment

Your email address will not be published.