20180421-Holland Experience-23 (Medium)

Holland Experience 2018

In het weekend van 20,21 en 22 april vond de 3e editie van de befaamde Holland Experience plaats in het pittoreske en gezellige Pieterburen. Een weekend lang ondergedompeld worden in het het oer-Hollandse leven: echte Hollandse spellen, gerechten en natuurlijk live kennismaken met Neerlands grootste roofdier….. de zeehond!

Naast de heerlijke stamppotten die op het menu stonden was het wadlopen een groot succes. Met geweldig weer konden de scholieren genieten van het prachtige wad en al haar schoonheden en bewoners.

Door middel van de Holland Experience wil Giving Back de scholieren laten kennismaken met de Nederlandse natuur. Binnen het thema “Modder aan en krijg grip op je toekomst” worden er verschillende activiteiten gedaan met als doel het verbreden van perspectief, uit je comfort-zone, werken aan zelfstandigheid en nieuwe ervaringen opdoen. Tijdens deze 3-daagse reis hebben de scholieren hun mede-scholieren nog beter leren kennen. Al was het alleen maar omdat ze elkaar uit de modder van het wad moesten trekken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.