Workshop-BeHR-2-1-1024x683

In memoriam Youssef (Jozef) Berragiy

Afgelopen vrijdag hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat Youssef (Jozef) Berragiy, oprichter en eigenaar van de Behr Groep en goede vriend van de Giving Back familie na een kort ziekbed overleden is. Een groot verlies van een vriend, vrijwilliger en sponsor van Giving Back.

Wij hebben Jozef leren kennen als sociaal bewogen en positief. Een fantastisch mens met een enorm gevoel voor rechtvaardigheid die in staat was iedereen, van scholier tot boardroom member, te inspireren en bewust te maken van hun rol in onze multiculturele samenleving. Jozef geloofde en ondersteunde onze missie en is zelf ook mentor geweest van een scholier in Utrecht. Hij begeleidde Fatih Mehmet Cardinaal.

De Behr groep, opgericht door Jozef en zijn broer Rachid, en Giving Back werken inmiddels ruim zeven jaar naar alle tevredenheid samen. Zij verzorgen op bevlogen wijze onze trainingen voor mentoren Multicultureel Vakmanschap. Sinds drie jaar traint Youssef samen met een andere collega al onze scholieren op het gebied van multicultureel burgerschap en multiculturele communicatie. Dit deed hij vrijwillig en vanuit een persoonlijk drive. Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet, zijn visie en positieve kracht in het opleiden van onze community leden in de afgelopen jaren. We wensen zijn naasten, zijn familie, vrienden en uiteraard alle collega’s van de Behr Groep ontzettend veel steun in het dragen van dit verlies.

Jozef is 53 jaar geworden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.