Beeld mentorenwerving

Maak jij het verschil voor een scholier of student?

Word dan mentor van een ambitieuze scholier in 4HAVO of 5VWO voor wie studeren niet vanzelfsprekend is.

Giving Back stimuleert al 19 jaar jongeren om hun ambities waar te maken. Dit doen wij door scholieren met veelal een migratie-achtergrond voor wie studeren niet vanzelfsprekend is, in contact te brengen met professionals, die een voorbeeld zijn en hen inspireren in de rol als mentor. Aan wie ze vragen kunnen stellen omtrent studiekeuze. En die zijn/haar netwerk open wil stellen om zo hun wereldbeeld te kunnen vergroten.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals voor het scholierenprogramma in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven die vanaf november 13 maanden mentor willen zijn van zo’n ambitieuze scholier.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over het Scholierenprogramma op onze site of download de brochure. Voor alle vragen kun je mailen met de mentorcoördinator van de Stadscommissies:
Rotterdam, Michel de Beer
Amsterdam, Saskia van Liempt en/of Willem de Goede
Den Haag, Eva Schuurman en/of Maartje Bruins
Utrecht, Stephan Linnenbank
EindhovenAnne Kinket, programmamanager van het Scholierenprogramma.

Ook voor het Studentenprogramma zijn we op zoek naar mentoren. Ons Studentenprogramma kent een Bachelor- en een Masterprogramma. In beide gevallen krijgt de student een mentor toegewezen die hem/haar helpt bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze mentoren zijn allen werkzaam bij één van onze Partnerbedrijven en daarmee levert het mentorprogramma ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de eigen medewerkers van de partners.

Interesse?
Kijk voor meer informatie over het Studentenprogramma op onze site of download de brochure. Voor alle vragen kun je mailen met Jet van Beuningen, programmamanager van het Studentenprogramma.

Wil jij het verschil maken?
Meld je dan direct hier aan. Of ken je enthousiaste mensen in je netwerk die uitstekend geschikt zijn voor het mentorschap van Giving Back? Dit bericht delen is sowieso een verschil maken!

Leave a Comment

Your email address will not be published.