Werving Mentoren

Webinar: mentor Studentenprogramma, wat houdt dat in?

Naast de werving van professionals als mentor voor het Scholierenprogramma zijn we op dit moment ook mentoren aan het werven voor het Studentenprogramma. Deze professionals worden geworven bij onze partners. Om hen meer inzicht te geven in wat het mentorschap in het Studentenprogramma inhoudt hebben we onlangs een online webinar gehouden voor alle geinteresseerden. Een bijzonder leuke en vooral nuttige interactieve sessie waarin we zowel de oprichter, de directeur, de manager van het Studentenprogramma als 2 studenten hebben laten vertellen wat het Studentenprogramma van Giving Back voor doel en effect heeft uiteindelijk. En vooral hoe belangrijk de rol van de mentor hierin kan zijn.

Het mentorschap is een geweldige manier om het verschil te maken voor een ambitieuze student die niet direct beschikking heeft over een relevant netwerk. En voor wie het stellen van vragen rondom de studie, het vervolg en carrierepad niet altijd aan ouders of familie en vrienden vanzelfsprekend is. Op deze manier kun je iets teruggeven aan die studenten van wie de ambitie ver reikt, maar die net nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om deze ambitie ook waar te maken op de voor hen meest succesvolle manier.

Ken je een collega die ook een echte Giving Back mentor in spé is? Wil je haar of hem nog meer inspiratie geven?
In onderstaande video van een onlangs gehouden webinar wordt vanuit verschillende perspectieven verteld wat het mentorschap en het gedachtegoed van Giving Back voor studenten inhoudt. Ook kun je verwijzen naar onze flyer.

Ben je werkzaam bij een van onze partners al eerder mentor geweest en zou je zelf die rol van mentor nogmaals op je willen nemen? Dan kun je je ook direct aanmelden bij ons.

Kijk hier voor alle informatie rondom het Studentenprogramma.

Werk je niet bij een van onze partners maar ben je wel geinteresseerd een jaar lang mentor te zijn van een ambitieuze jongere. Meld je dan aan voor ons Scholierenprogramma in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Kijk voor meer informatie hier.

Leave a Comment

Your email address will not be published.