nieuwe vertrouwenspersonen Giving Back

Nieuwe vertrouwenspersonen

Het nieuwe jaar bij Giving Back is gestart voor onze scholieren, studenten, mentoren en alle vrijwilligers in de steden en bij de partners.  Een nieuw jaar betekent ook het verwelkomen van nieuwe mensen die zich geheel vrijwillig in willen zetten voor Giving Back. We verwelkomen 2 nieuwe vertrouwenspersonen voor ons Scholierenprogramma.

In elke stad is een vertrouwenspersoon het aanspreekpunt voor scholieren, mentoren, stadscommissie en andere vrijwilligers als je iets wilt bespreken waar je mee zit of als er een moeilijke situatie voordoet waar je wellicht hulp bij nodig hebt om het aan te gaan of op te lossen. Een vertrouwenspersoon is altijd bereikbaar voor je en heeft een geheimhoudingsplicht.


In Utrecht volgt Trudy Ravensbergen Sandra van Blitterswijk op. Sandra heeft zich jarenlang met veel betrokkenheid en energie ingezet voor Giving Back. Trudy is (via Sandra) in aanraking gekomen met Giving Back en in 2016 mentor in Utrecht geweest. Trudy werkt als zelfstandig trainer coach op HR en change management vakgebied en is verbonden aan de Boostcompany.  Wil je contact opnemen met Trudy? Dat kan per mail trudy.ravensbergen[at]gmail.com of telefonisch op 06 31932809.

 

In onze nieuwste GB stad Eindhoven is gaat Neela Gajadhar aan de slag als vertrouwenspersoon. Giving Back is nieuw voor haar maar het werk als zodanig niet. Neela is sowieso erg geraakt door Giving Back en enthousiast om zich in te gaan zetten. Zij heeft haar eigen praktijk voor coaching en therapie (Innermost) en werkt al traject/loopbaanbegeleider voor het UWV.

Wil je contact opnemen met Neela? Dat kan per mail info[at]innermost.nl of telefonisch op 06-48382628.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.