Business Case-presentatie en afstudeerceremonie
12-06-2024

Op 7 juni vond de Business Case-presentatie en afstudeerceremonie plaats tijdens de laatste masterclass van onze studenten in het masterprogramma.

Samen zetten we diversiteit aan het werk. En hoe werkt dat dan in het echt? Drie teams van 4 of 5 studenten deden onder begeleiding van een Business Case Coach, werkzaam bij de desbetreffende partnerorganisatie, onderzoek naar Diversiteit en Inclusie bij drie van onze partnerorganisaties: Bayer, Microsoft of de Politie. De studenten hebben voor onze partnerorganisaties een plan ontwikkeld waarin zij hen adviseren hoe het vergroten van diversiteit en inclusie op de werkvloer gerealiseerd zou kunnen worden. Tot op het laatste moment werkten de studenten aan hun onderzoeksresultaten, uitwerkingen van de Business Case en hun final presentation. En wat hebben ze het goed gedaan!

In de ochtend was er de nodige spanning bij de studenten; nog de laatste puntjes afstemmen met hun coaches en zichzelf voorbereiden voor de middag. Mentoren, PCO’s en andere genodigden sloten aan. De vakkundige jury bestond uit: Koen van den Biggelaar (Microsoft), Borg Exelmans (Bayer), Niels Boetje (Cargill) en José Krijger (Politie Nederland). En na de lunch vonden de presentaties van de business cases plaats. De jury had een lastige taak, want de presentaties en onderzoeken van alle teams waren uitstekend uitgevoerd.

Hoewel het een close call was, kan er maar één team de beste zijn. Het Business Case-team van Politie Nederland won de groepsprijs! Ahmed Wali Karim, Fatih Sarikaya, Nur Sobari en Jumana T. presenteerden een interessante case over de inzet van VR-brillen om het gat tussen de Politie en jongeren te verkleinen. Speciaal dank aan business case coaches Ed Faas, Lily Habra, Sabine Hinrichs en bachelor student Mahamed Seydou Bahri!

Na de presentatie vond de afstudeerceremonie plaats voor de studenten die hun masterprogramma hadden voltooid. Programma coördinator Dana van Dillen en relatiemanager Erika Wortman ‘overhandigden’ de studenten hun certificaten, waarmee zij officieel alumni zijn van Giving Back Nederland. We zijn enorm trots op alle studenten voor hun inzet en groei de afgelopen 10 maanden. We kijken vol verwachting uit naar de voortzetting van de ontwikkeling en groei van deze getalenteerde studenten. De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel.

We bedanken iedereen voor zijn/haar inzet voor het masterprogramma en willen we voor deze dag in het bijzonder het team bij onze partner Microsoft bedanken en speciaal Manas Bhardwaj, Koen van den Biggelaar en Anke den Ouden voor het hosten. En natuurlijk ook dank aan de overige business case coaches: Natasja Mooij (Bayer), Shruti Ailani en Ferdi Siro (Microsoft). Dankzij jullie inzet kunnen we terugkijken op een geslaagde dag! 👏

P1080873-2

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.