Een Inspirerende Aftrap: Het Masterprogramma 2023-2024
08-11-2023 Wow, wat een geweldige start! Het Masterprogramma voor de lichting 2023-2024 is van start gegaan met de 1ste Masterclass bij de Landelijke Politie. De Masterstudenten zijn vol enthousiasme begonnen aan een ontdekkingsreis, waarbij zelfleiderschap en authenticiteit centraal staan. We zijn begonnen met het verkennen van de verdiepende vraag: 'Wie ben ik?'

Een van de opdrachten van de Masterclass was de uitdagende 360 graden feedback opdracht, waarbij onze studenten waardevolle inzichten en feedback hebben ontvangen van vrienden, familie en studiegenoten. Erika Wortman gaf een workshop over het interpreteren van feedback en werken met het kernkwadrant. Deze oefening bevordert zelfbewustzijn over talenten en ontwikkelpunten, en stimuleert de motivatie voor zelfverbetering, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en verbetering van bestaande vaardigheden. 

Daarna werden onze Masterstudenten getrakteerd op een inspirerende workshop geleid door David de Vriend van Facet5, die hen met passie en deskundigheid begeleidde op de weg naar zelfontplooiing en authentiek leiderschap.

We kijken vol verwachting uit naar de voortzetting van de ontwikkeling en groei van deze getalenteerde groep Masterstudenten terwijl ze hun reis voortzetten de aankomende 10 maanden. Een speciale shout-out naar Martin van Eijk, die deze dag voortreffelijk heeft georganiseerd en gehost namens de Landelijke Politie. We mogen met trots terugkijken op een succesvolle eerste Masterclass.

#Diversiteitwerkt #Masterprogramma #Studentenprogramma #Kansengelijkheid #Duurzaamheid #Zelfleiderschap #Authenticiteit #Talentontwikkeling

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.