• Header 1
  • Home
  • Programma
  • Mentoren

Mentorprogramma

Wil je op persoonlijke titel mentor worden van een ambitieuze scholier? Giving Back werkt samen met gedreven professionals die talentontwikkeling, persoonlijke groei en maatschappelijke diversiteit belangrijk vinden. De mentoren van het scholierenprogramma komen uit alle sectoren van de samenleving. Vaak is dat een wereld van hoge opleiding, kansen en successen. Zij gunnen dat jonge mensen ook voor wie dit minder vanzelfsprekend is.

Als mentor begeleid je jouw scholier één op één. Een jaar lang ben je samen met andere mentoren en scholieren betrokken bij een uniek educatief, sociaal en cultureel programma. Daarin maakt jouw pupil kennis met nieuwe activiteiten, plaatsen, mensen, omgangsvormen en zienswijzen. Je deelt je ervaring en kunde, stelt je netwerk open en spreekt ongeveer eens per maand af om te bespreken wat jouw scholier bezighoudt. Het is ontzettend leuk om de leefwereld van een jongere te leren kennen. Bovendien sla je bruggen tussen verschillende culturen en achtergronden. Dat is een zeer inspirerend proces waar Céline en Natasja over kunnen meepraten.

Bij Giving Back:

  • ontwikkel je je eigen coachingsvaardigheden;
  • wordt je netwerk verrijkt met andere professionals en aanstormende jonge talenten;
  • haal je inspiratie uit contact met een jongere generatie;
  • krijg je de kans om jouw kennis en ervaring door te geven.

Evenals voor de scholieren geldt voor de mentoren een selectieprocedure. Wij zorgen na een kennismaking met jou voor een optimale ‘match’ door jou en de scholier te koppelen op basis van bijvoorbeeld wederzijdse interesses.

Wil je samen met ons het verschil maken voor onze jongeren? Dan horen we graag van je. Meer informatie? Lees dan onze brochure voor mentoren binnen het scholierenprogramma.

Wil je je aanmelden? Gebruik dan deze link om bij het online aanmeldingsformulier te komen. Indien je nog aanvullende vragen hebt of je wilt eens 1-op-1 bespreken of het mentorschap bij je past, dan kun je altijd contact opnemen met ons secretariaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: 020-623 41 71.