• Header 1
  • Home
  • Programma
  • Studenten

Studentenprogramma

Ben je een Giving Back'er en ga je studeren? Dan is het Giving Back studentenprogramma er voor jou! Dit bestaat uit individuele ondersteuning van een mentor en lidmaatschap van de Giving Back Students Community (GBSC), die ieder jaar weer een uitdagend activiteitenprogramma samenstelt voor haar leden.

Ook als je een ambitieuze student bent en niet hebt meegedaan aan het scholierenprogramma, kun je je aanmelden voor het studentenprogramma en GBSC. De GBSC krijgt eveneens hulp van onze partners uit het bedrijfsleven. Daarmee wordt ieder studiejaar een uitgebreid educatief, sociaal en cultureel programma georganiseerd waarmee je jouw talenten nog verder ontwikkelt. Je krijgt de kans om met andere ambitieuze studenten via bijzondere activiteiten ervaring op te doen en zo je persoonlijke netwerk uit te breiden.

Wil je meer informatie over het studentenprogramma? Klik dan hier voor de brochure.

Wil je nog meer lezen over de criteria voor deelname en wat het programma je biedt, klik dan hier. Indien je nog vragen hebt, neem dan contact op met Hinke Wesselius via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: voor 2017-2019 is de inschrijving voor het Bachelor-programma inmiddels gesloten.

Mentor
Ook in het studentenprogramma krijg je een mentor. Elk partnerbedrijf levert mentoren uit de eigen organisatie. Zij begeleiden je één op één gedurende minimaal twee jaar tijdens jouw studietijd en bereiden je voor op een succesvolle carrière. Zo zijn Burak en Olivier van Allen & Overy een goede match.

Masterprogramma
Als je (aankomend) masterstudent bent, lid van de GBSC en als beginnend professional goed beslagen ten ijs wilt komen, dan is het belangrijk dat je jezelf én het bedrijfsleven goed kent. Het nieuwe Giving Back Masterprogramma biedt je een unieke kans om nog gerichter aan je toekomst te werken. (Let op: voor zij-instromers hebben we helaas geen plekken meer voor 2017-2019).
Samen met de partnerbedrijven van Giving Back hebben we een programma ontwikkeld dat zich richt op de transitie van student naar professional. Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn persoonlijk leiderschap en duurzaamheid. Hoe zorgen bedrijven dat zij klaar zijn voor de toekomst en dat hun medewerkers én de buitenwereld er ook klaar voor is? En hoe zorg jij dat je klaar bent voor jouw toekomst? Gedurende een jaar neem je deel aan de masterclasses die onze partners organiseren. Aan de hand van lezingen van vooraanstaande sprekers, leerzame excursies, discussies, casestudies en praktijkopdrachten krijg je een interessante kijk achter de schermen van deze gerenommeerde bedrijven. Dit gaat gepaard met focus op persoonlijk leiderschap waardoor jij jezelf beter leert kennen en weet wat er straks van je wordt verwacht.

Heb je interesse? Of wil je meer weten over het Masterprogramma? Neem dan contact op met Jet van Beuningen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijbaan en stage
Naast het mentortraject geven onze partnerbedrijven Giving Back-studenten de kans om stages te volgen en afstudeeropdrachten uit te voeren. Jij kunt ook solliciteren naar inspirerende en leerzame (betaalde) bijbanen. Dit is een unieke mogelijkheid om je CV uit te breiden.

Wil je meer weten over ons studentenprogramma? Neem dan contact op met Jet van Beuningen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ben je benieuwd naar de GBSC? Stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.