GivingBack-Tilburg-werving-2018

Tilburg here we come!

Goed nieuws: Giving Back gaat nu ook van start in Tilburg!

Giving Back stimuleert al bijna 20 jaar talentvolle jongeren met een cross-culturele achtergrond om hun ambities waar te maken. Onze missie is om zo met de betrokken scholen, professionals en bedrijven een bijdrage te leveren aan meer diversiteit aan de top. De middelbare scholen in ons land zijn gevuld met ambitieuze scholieren voor wie studeren niet vanzelfsprekend is. Daarmee zijn hun kansen op een carrière waarbij ze tot hun recht komen ook aanzienlijk minder. Zij hebben namelijk in hun directe omgeving geen rolmodel noch toegang tot een relevant netwerk om de juiste keuze te maken die past bij hun talent.

Onze unieke programma’s met inhoudelijke workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid, studie- en baanoriëntatie én een persoonlijke mentor geven deze jongeren een steuntje in de rug. We zijn inmiddels succesvol met ons Scholierenprogramma in de 5 grootste steden en willen in september 2019 gaan starten in Tilburg om nog meer jonge talenten de kans te geven!

Help jij ons ons succes uit te breiden?

Wij komen graag in contact met jou en jouw Tilburgse netwerk van: middelbare scholen (Havo/VWO), grote en kleine bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn of gewoon enthousiaste mensen die ons willen helpen starten! We vragen alleen een beetje tijd en inzet (geen geld) om me te denken en te doen.

Maak jij samen met ons het verschil voor ambitieuze Tilburgse scholieren?
Neem dan contact op met de programmamanager van het Scholierenprogramma Anne Kinket.

Leave a Comment

Your email address will not be published.