home-slider-01

Vacature Back Office medewerker, 32u p.w.

Ben jij een energieke persoonlijkheid, die talent en plezier heeft in het ondersteunen van een bescheiden stichtingskantoor in Amsterdam met een grote landelijke community van gemotiveerde vrijwilligers & scholieren en studenten? Ben jij niet bang om te improviseren als het net even anders loopt? Ervaring met administratieve ondersteuning, softwarepakketten, CRM-systeem, plannen in je DNA zit en je graag deel uit maakt van een enthousiast team om het verschil te maken voor scholieren en studenten? Zoek je zeer afwisselend werk wat er echt toe doet? Reageer dan snel!

Wie zijn wij?

Stichting Giving Back stimuleert al 20 jaar talentvolle jongeren hun ambities waar te maken. Dit doen wij met onze cross-cultural mentoring programma’s waarbij persoonlijke ontwikkeling en een persoonlijk mentortraject centraal staan.

Onze missie is om samen met onze partners en vrijwilligers een relevante bijdrage te leveren aan het vergroten van culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid. Samen zetten we diversiteit aan het werk. Zo kunnen deze jongeren in de toekomst andere jongeren weer inspireren en een voorbeeldfunctie vervullen.

Giving Back heeft cross-cultural mentoring programma’s ontwikkeld voor Scholieren en Studenten in hun Bachelor én Masterfase. Deze jongeren zijn eerste generatie aankomend student. Voor hen is studeren meestal geen vanzelfsprekendheid omdat ze geen rolmodel in hun omgeving hebben. Wij bieden hen middels een persoonlijk mentortraject de mogelijkheid studiekeuze vraagstukken te bespreken met een rolmodel, een netwerk op te bouwen, rondleidingen bij organisaties te doen en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden.

Bij Giving Back (givingback.nl) zijn landelijk rond de 450 vrijwilligers actief en de stichting heeft zes medewerkers in dienst.

Scholierenprogramma
Het Scholierenprogramma draait in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en per 1 september ook in Tilburg. Het programma richt zich op scholieren in het voorexamenjaar van hun HAVO of VWO-opleiding. Zij doen het op school aantoonbaar goed en zijn gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld door een HBO of universitaire opleiding te ambiëren.

Studentenprogramma
Het Studentenprogramma van Giving Back kent een Bachelor- en een Masterprogramma. In beide gevallen krijgt de student een mentor toegewezen die hem/haar helpt bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze mentoren zijn allen werkzaam bij één van onze Partnerbedrijven en daarmee levert het mentorprogramma ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de eigen medewerkers van de partners.

Pijlers Giving Back
De afgelopen jaren is er ruim aandacht geweest voor kwantitatieve groei en kwalitatieve verbeteringen zowel binnen het Scholierenprogramma als het Studentenprogramma en de organisatie zelf. Naast de uitbreiding van het Scholierenprogramma van vier naar zes steden is ook het aantal studenten in de afgelopen vier jaar verdubbeld. Bovendien is de stichting in 4 jaar tijd uitgebreid van 3 naar 6 werknemers.

De komende jaren staan in het teken van Operational Excellence en verdere begeleiding van onze stakeholders: lokale vrijwilligersorganisaties, de zogenaamde stadscommissies, en relatieonderhoud met de partners zoals de scholen. In het Studentenprogramma zijn dat de bedrijven (Partners) en de studentenvereniging GBSC. Als programmaondersteuner draag je jouw steentje bij in het coördineren van de communicatie naar en verstevigen van de relatie met alle stakeholders. Dit uit zich in jouw inbreng van ideeën in het verbeteren van deze processen evenals het uitvoeren hiervan of de uitvoering coördineren met externe partijen.

Wat houdt de functie in?

Je werkt als back-office medewerker nauw samen met de directe collega die programma coördinator is. Je bent verantwoordelijk voor administratieve als organiserende zaken zoals ICT-beleid en hierin de linking pin zijn met externe partijen, coördinator interne financiële administratie en aanspreekpunt voor zowel intern als externe partijen en vrijwilligers die zich inzetten voor Giving Back. Samen met deze collega vindt overleg frequent plaats over de verdeling van werkzaamheden en met welke prioriteit. In de verdeling van de taken heeft elk van de back-office medewerkers eigen thema’s en focus. Hier wordt tijdens de gesprekken (in de procedure) verder in detail op ingegaan. Naast je collega in de back-office werk je nauw samen met de directeur en je overige collega’s waarbij het van belang is dat je snel kunt schakelen en meerdere ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden. Met het zijn van het aanspreekpunt voor externe partijen en onze vrijwilligers maakt dat je service gericht bent, in staat bent hoofd van bijzaken te scheiden, goed nee kan zeggen en kan plannen en de juiste verbindingen weet te maken binnen de organisatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een enthousiaste, sociale, ondernemende, en flexibele Back Office medewerker met allround administratieve en ICT vaardigheden. Ons kleine team bestaat uit enthousiaste, flexibele mensen met een “wat kan wel.nl” mentaliteit. Herken je jezelf hierin?

Onze toekomstige college moet aan zich herkennen in de volgende beschrijving:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring;
 • Groot en bewezen plan- en organisatievermogen;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Communicatief sterk en stevig in je schoenen staan;
 • Probleemoplossend denkvermogen;
 • Organisatietalent;
 • Accuraat;
 • Affiniteit hebben met automatisering/ICT. Wij werken o.a. met Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Teams, Exact (?);
 • Ervaring met het werken in een vrijwilligersorganisatie(s) is een pré;
 • Klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Maximaal 32 uur per week. In goed overleg kan er in goed overleg thuisgewerkt worden;
 • Salarisindicatie varieert van € 2.600 tot € 2.750,- bruto bij een fulltime aanstelling. Definitief aanbod is afhankelijk van de werkervaring, profiel en deskundigheid van de kandidaat;

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jana Vervelde via 020 623 41 71. Je kunt ook direct solliciteren door een motivatiebrief en je CV te richten aan:

Karim El-Khetabi
Directeur Stichting Giving Back
Bereikbaar via kkhetabi@givingback.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.