Vacature ProgrammaManager Studenten | Giving Back

Giving Back zoekt een programmamanager Studenten

Word jij onze nieuwe collega? Zin om samen met een klein team en een enorme groep vrijwilligers je in te zetten voor het vergroten van culturele diversiteit in onze samenleving en het bedrijfsleven? En echt het verschil te maken?

Als programmamanager voor het studentenprogramma ben je de linking pin tussen (potentiele) studenten, de Giving Back Student Community (GBSC) en onze partnerbedrijven.
Geen dag is hetzelfde: het ene moment ben je aanwezig bij 1 van de workshops, werk je samen met het studentenbestuur aan het ontwikkelen van het jaarprogramma, en het volgende moment zit je aan tafel bij 1 van onze partners te praten over de samenwerking.

Dus:
Ben jij maatschappelijk bewust? En heb je affiniteit met zowel studenten als professionals om hen binnen een mentortraject te inspireren en stimuleren? Ben je doortastend, een teamplayer en houd je van een uitdagende baan met veel flexibiliteit?

We zien je reactie graag komen!

Wie zijn wij?

Giving Back, een inspirerende non-profit organisatie, stevig geworteld in vijf steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. We zijn als stichting bijzonder trots om ieder jaar samen met ongeveer 400 vrijwilligers onze programma’s voor scholieren en studenten met succes neer te zetten. Onze missie? Meer culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid. Hiermee dragen we bij aan een moderne, diverse samenleving waarin iedereen een gelijke kans krijgt om met wat voor achtergrond dan ook, zijn talent te ontwikkelen en succesvol te worden om zo een rolmodel te zijn voor de volgende lichting studenten. Wij zijn van mening dat er geen talent verloren mag gaan in Nederland.

Hoe pakken we dat aan?

Onze programma’s richten zich op scholieren en studenten, eerste generatie (aankomend) student en veelal multicultureel, die het netwerk missen om hun talenten in een latere carrière te verzilveren. Giving Back biedt hen een persoonlijk mentortraject én een uitdagend programma aan met workshops, experiences en events waarin persoonlijke en talentontwikkeling centraal staan. Wij ondersteunen samen met onze partnerorganisaties en vrijwilligers op deze wijze ambitieuze jongeren vanaf school op weg naar hun eerste baan in de Nederlandse samenleving en werken daartoe samen met onze partnerbedrijven: Albert Heijn, Allen & Overy, AkzoNobel, Baker McKenzie, Cargill, DIF, ING, Loyens&Loeff, Ministerie van Defensie en PwC.

Het scholierenprogramma beslaat 13 maanden en is bedoeld voor scholieren uit 4 HAVO en 5 VWO.

Het studentenprogramma bestaat uit een Bachelor- en een Masterprogramma. Beide programma’s groeien nog steeds in aantal aanmeldingen en deelnemers. Het bachelorprogramma duurt 24 maanden en heeft tussen de 120 en 150 koppels. Het Masterprogramma duurt 11 maanden en heeft ongeveer 25 koppels.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Programmamanager Studenten, m/v (min. 32 uur p.w.)

De programmamanager is de linking pin tussen (potentiele) studenten, de Giving Back Student Community (GBSC) en onze partnerbedrijven. Hij/zij zorgt ervoor dat de diverse programmaonderdelen van het studentenprogramma in nauw overleg met de GBSC en de partnerbedrijven worden ontwikkeld en onderhouden en is verantwoordelijk voor het welslagen van het mentorprogramma door een intensieve begeleiding van studenten en mentoren.

Ben jij:

  • communicatief sterk en sta je stevig in je schoenen?
  • bekend met de uitdagingen van onze doelgroep van multiculturele studenten?
  • een gedreven en overtuigend accountmanager voor onze partnerbedrijven?
  • een denker en een doener?
  • in staat complexe problemen vertalen naar concrete en heldere beleidsmatige oplossingen?

Heb je daarnaast:

  • HBO (+) werk- en denkniveau;
  • ervaring opgedaan als programmamanager?
  • een sterke drive om een bijdrage aan onze missie te leveren?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken?

De functie heeft betrekking op minimaal 32 uur in de week, flexibel in te delen. Salarisindicatie is op basis van een fulltime aanstelling en bedraagt € 3.250,- bruto per maand. Naar rato 25 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog bij Giving Back!
Heb je vragen over de vacature? Stel ze dan per mail aan Karim El Khetabi, directeur van Stichting Giving BackDe volledige vacature vind je hier

Jouw sollicitatie (motivatie met CV) kun je richten tevens aan Karim El Khetabi per email: KKhetabi@givingback.nl. En solliciteren in een videoboodschap worden wij ook heel enthousiast van. Stuur jouw videoboodschap met je CV dan wel even per WeTransfer.

Jouw sollicitatie (motivatie met CV) kun je richten aan Karim El Khetabi, directeur Stichting Giving Back per email: KKhetabi@givingback.nl. En solliciteren in een videoboodschap worden wij ook heel enthousiast van. Stuur jouw videoboodschap met je CV dan wel even per WeTransfer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.