• Header 1

Kom verder met je ambitie

Giving Back wil jou inspireren: scholieren en studenten die hun eigen ambities volgen en hun competenties onderzoeken om die optimaal te kunnen ontplooien.

Ben je scholier?
Op de twaalf deelnemende scholen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht maak je kans om je aan te sluiten bij het Giving Back Scholierenprogramma. Je krijgt dan gedurende een jaar persoonlijke begeleiding van een mentor uit het bedrijfsleven of werkend bij de overheid. Daar kan je veel van opsteken. Jouw mentor helpt je op weg bij belangrijke keuzes die je moet gaan maken voor je toekomst. Zoals welke studie bij je past, maar ook bij andere ‘levensvragen’. Daarnaast maak je kennis met het netwerk van Giving Back: je ontmoet veel andere ambitieuze jongeren, neemt deel aan interessante workshops en krijgt diverse ‘kijkjes-in-de-keuken’ bij interessante bedrijven. Naast serieuze zaken is er uiteraard ook veel aandacht voor ‘social’ en gezelligheid. Wil je alles weten over Giving Back en ons scholierenprogramma? Check of jouw school meedoet en neem contact op met de Giving Back-schoolcoördinator. Die vertelt je meer en helpt je met de aanmelding.

Meedoen als student?
We horen steeds vaker dat studenten met ‘Giving Back’ op hun CV een streepje voor hebben bij werkgevers. In ieder geval heb je met Giving Back al een flink netwerk opgebouwd en dankzij het studentenprogramma interessante ervaringen opgedaan die goed van pas kunnen komen in je verdere leven. Als je in Nederland studeert aan een hogeschool of universiteit kan Giving Back jou ook een waardevolle impuls geven. Iets voor jou? Vanaf half april kun je je aanmelden voor het studentenprogramma 2017-2019. Via deze link kom je bij het online aanmeldingsformulier. Vul deze zo uitgebreid mogelijk in, zodat we een goed beeld hebben van wie jij bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hinke Wesselius: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..