Zaterdag 28 oktober: Landelijke ‘Giving Back geeft terug’ dag!

Zaterdag 28 oktober gaan scholieren, mentoren en stadsbesturen van Giving Back in de 4 grote steden met ruim 200 mensen tegelijk de handen uit de mouwen steken voor de maatschappij!

 

Het is traditie dat we onze scholieren leren ‘terug te geven’ aan de maatschappij door zich deze dag in te zetten voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Dit doen we al meer dan 10 jaar en dit jaar voor de 2e keer door het hele land op dezelfde dag.

 

Wat gaan we doen?

In Den Haag gaan we samen met stichting Present klussen bij mensen thuis die wel een helpende hand kunnen gebruiken, in Utrecht gaan we voor en met gehandicapte jongeren van  tehuis Reinaerde letterlijk een (Halloween) feestje bouwen, in Rotterdam mag het Marnixhuis, revalidatiecentrum voor ouderen, op een middag gezelligheid en afleiding rekenen met Hollandse Spelletjes en in Amsterdam gaan we zorgen dat kinderen uit de buurt op bouwspeelplaats Het Landje in het Rembrandtpark nog veiliger en fijner kunnen spelen.

 

Voor ons is dit altijd leerzaam en leuk om te doen en de dankbaarheid en vrolijkheid die wij daarvoor weer terugkrijgen blijven ons nog lang bij!

Leave a Comment

Your email address will not be published.